Ravage na ongeval op kruising Prinses Beatrixlaan en Generaal Spoorlaan in Rijswijk

Door: Sebastiaan Barel –

Vrijdagavond 21 oktober is er een ravage ontstaan op de kruising Prinses Beatrixlaan met de Generaal Spoorlaan, na een ongeval met meerdere personenauto’s.

Ravage
Het ongeval gebeurde rond kwart over zeven toen een auto in de zijkant werd geramd door een tweede personenauto. Gezien de ravage is dit met een forse snelheid gebeurd.

In verband met een mogelijke beknelling werd de brandweer gealarmeerd en ook de traumahelikopter werd bij voorbaat gealarmeerd. Deze werd bij aankomst van de eerste hulpverleners geannuleerd. Ook bleek er niemand bekneld.

Er zijn meerdere ambulances ter plaatse gekomen om de inzittenden te controleren op letsel en ze eerste hulp te bieden. Het is nog onbekend of er mensen naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

Kruising afgesloten
De kruising is momenteel deels afgesloten ten behoeve van de hulpverlening. Ook ligt de weg bezaaid met brokstukken. Hoelang de afsluiting gaat duren, is nog onduidelijk.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De verkeerslichten zijn uitgeschakeld, maar dit kan mogelijk ook het gevolg zijn van het ongeluk, omdat er ook een verkeerspaal omver is gereden.