Rabobank cheque van € 2000 voor Rijswijk Talent Award

“Wij zijn ontzettend blij met de financiële steun, zo kunnen we de Rijswijk Talent Award tot een hoger niveau tillen!” aldus Jackie van der Vlis, projectleider Rijswijk Talent Award. “De gulle bijdrage van de RABObank is een geschenk uit de hemel! Op vrijdag 24 mei om 15.45 uur nemen Katja Kuipers (winnares Rijswijk Talent Award 2018) en Roos Steenbergen (finalist Rijswijk Talent Award 2017 o.a. bekend van The Voice Kids en Het Klokhuis), nemen de cheque van € 2.000 in ontvangst.

Derde editie komt eraan
De derde editie van de Rijswijk Talent Award komt eraan. Inschrijven voor de Rijswijk Talent Award 2019 kan tot en met 16 juni via www.rijswijktalentaward.nl. De voorronde op zaterdag 29 juni is in de theaterzaal van Trias aan de Cor Ruysstraat 2, de finale is op zaterdag 5 oktober in de Rijswijkse Schouwburg. De talentenjacht is voor iedereen vanaf 6 jaar met een talent op het gebied van podiumkunsten.

Felbegeerde award
Tijdens de voorronde in juni worden 10 kandidaten door een vakkundige jury geselecteerd voor een plekje in de finale. De winnaar van de Rijswijk Talent Award wint niet alleen de felbegeerde award, maar ook optredens en een geldprijs om te besteden aan zijn of haar talent. De organisatie is in handen van Trias i.s.m. de Rijswijkse Schouwburg, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Marijke de Roo en Just Dance Studio.