Rabobank blijft hoofdsponsor van Strandwalfestival

Een goed begin van de nieuwe week voor het Rijswijkse Strandwalfestival. De Rabobank tekende een nieuwe overeenkomst als hoofdsponsor van dit jaarlijkse traditionele festival dat dit jaar op 13, 14 en 15 september gevierd wordt.

Belangrijke sponsor voor het festival
Het bestuur van het Strandwalfestival is zeer vereerd met de verlenging van deze overeenkomst. ‘De samenwerking met het Strandwalfestival is altijd erg plezierig. Daarnaast neemt nu ook het Rijswijkse bedrijfsleven in breed verband deel en ondersteunt hiermee dit sociaal maatschappelijk initiatief,’ aldus Harmen Bosma van de Rabobank. ‘Door deze onvoorwaardelijk steun kunnen wij het festival keer op keer naar een hoger niveau tillen, de waardering hiervoor wordt breed gedragen in Rijswijk’ vult Remco Zijlstra aan.

Duurzaam verbinden met elkaar
De kernboodschap van het Strandwalfestival is om inwoners, lokale organisaties en bedrijven in Rijswijk duurzaam met elkaar te verbinden en daarmee de maatschappelijke betrokkenheid in Rijswijk te vergroten. Tijdens het Strandwalfestival maken de Rijswijkse bewoners kennis met de vele activiteiten, die tal van organisaties en verenigingen op het gebied (internationale) cultuur, kunst, sport en maatschappelijk werk te bieden hebben.