Publieksprijs Rijswijks Pracht 2018 voor theaterduo HUN

Het kleinkunsttheaterduo HUN, bestaande uit Sabine Krol en Charlotte de Vries, hebben zaterdagavond de meeste indruk gemaakt op het Rijswijkse publiek.  In een nek aan nek race met Jasper Smit kregen zij uiteindelijk toch de meeste stemmen. HUN werd het best gewaardeerd door 279 mensen uit publiek. Zij kregen de publieksprijs van Rijswijks Pracht.

300 deelnemers aan Rijswijks Pracht
Na afloop van de rondgang van 10 groepen langs zes theatervoorstellingen konden de deelnemers aan Rijswijks Pracht hun persoonlijke top 3 samenstellen. Bij de organisatie kwamen in totaal 279 stemformulieren binnen op 300 toeschouwers (93%) . Via een bepaalde verdeelsleutel omdat niet alle acts even vaak optraden kwam HUN als winnaar uit de bus.Speels en uitdagend pakken zij het publiek volledig in. Met grappige soms hilarische interacties houden zij het publiek vast. Met veel humor muziek en prachtige stemmen blinken zij uit in veelzijdigheid..Het publiek heeft ‘hen’ lindrukwekkend beschreven met woorden als origineel briljant grappig gek scherp harmonieus enz.

 

Uit de vele lovende woorden op de stemformulieren blijkt dat Rijswijks Pracht 2018 zaterdag goede waar heeft geboden en dat voor diverse acts een sprong naar grotere podia voor de hand ligt.