[VIDEO] Profile van Ruiten is vanaf vandaag geopend

Vanochtend heeft Rob Hilgersom de posters met de nieuwe naam van zijn fietsenwinkel op de ruiten gehangen en heeft daarmee officieel de deuren geopend. De oude naam van Hans Struijk was al een paar dagen verdwenen.

Oude naam in nieuw jasje
Profile van Ruiten is nu officieel een feit. Deze naam is geen onbekende in Rijswijk want vroeger heette dit filiaal ook al zo. En de kersverse eigenaar werkte vijftien jaar geleden ook hier. Rene van Ruiten runde dertig jaar lang een fietsenwinkel in het Rijswijkse filiaal aan de Minister Talmalaan onder de naam Profile van Ruiten. Hij verkocht zijn vier winkels in 2012 aan Hans Struijk. Rob: “Ik vind het geweldig om hier weer terug te zijn. Er komen veel enthousiaste mensen voorbij een dat doet me goed. Het bevestigt dat ik de juiste keuze heb gemaakt.” tot voor kort werkte Rob als bankdirecteur voor de Abn Amro maar was toe aan een nieuwe uitdaging.

Fietsenmaker
Vandaag is Profile van Ruiten ook officieel open gegaan voor reparaties. Iedereen is vanaf nu van harte welkom om zijn fiets te laten nakijken als hij iets mankeert.

Showroom
De eigenaar is momenteel nog bezig met de inrichting van de showroom. “Ik ben druk in gesprek met verschillende leveranciers voor de mooiste fietsen. Door de vakantie duurt het allemaal wat langer, maar ik loop op schema en verwacht later deze week ook mijn eerste fiets te verkopen vanuit de nieuwe showroom”