Portret: Promoteam RJT in finale Rijswijk Talent Awards

Op 2 september vindt in de Rijswijkse Schouwburg de finale plaats van de Rijswijk Talent Awards 2017. Graag stellen we via Rijswijk.tv de finalisten aan je voor. De komende weken leer je de talenten kennen die je tijdens de finale op het podium gaat zien performen.

Vandaag maken we kennis met het promoteam van het Rijswijks Jeugd Theater

Pas drie weken was het Promoteam van het Rijswijks Jeugd Theater opgericht toen Emma, Rosa, Isabel, Amber, Charlotte, Zella, Eliza, Bien, Danillo, Mascha, Britney, Emelie, Julia, Berber, Marieke, Noah, Cas, Stan, Dion, Sarah, David, Veerle, Jasmijn, Joris en Myrthe onder leiding van Koen Both op het podium van de Rijswijk Talent Award stonden.

Ze moeten hard geoefend hebben, want de musical nummers die ze lieten horen raakten een gevoelige snaar bij het publiek én bij de jury.

Het doel van het promoteam is; “laten horen wat een talent Rijswijk heeft door middel van interessante, muzikale en vocale stukken”. Met dit doel en grote voorbeelden als Jason Robert Brown, Stephen Sondheim en Richard Rogers staat ons vast nog wat te wachten bij de finale!