Politie heeft nog veel vragen over dood Mustafa Ates

Op zaterdagochtend 22 juli wordt het levenloze lichaam van Mustafa Ates (50) uit Vlaardingen gevonden op een parkeerplaats aan de Rijswijkse Van der Kooijweg. De rechercheurs hebben echt meer hulp nodig, omdat maar weinig mensen tot nu toe iets over Mustafa hebben verteld. Kende u hem, weet u of hij problemen had: praat alstublieft.

De laatste maanden voerde hij wat opdrachten uit op een tuinhuisjescomplex aan de Eikelenburglaan in Rijswijk, tegenover het crematorium. De parkeerplaats in Rijswijk waar het lichaam van Mustafa is aangetroffen ligt tegenover het stadspark in de buurt van snelweg A4. Het is echt een plek die je moet kennen, je komt daar niet bij toeval terecht. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat de moordenaar of moordenaars van Mustafa de weg kennen in Rijswijk.

Mustafa had voor zover bekend geen bekenden in Rijswijk. Wat wel opvallend is, is dat niet ver van de parkeerplaats een tuinhuisjescomplex zit. Dat ligt aan de Eikelenburglaan in Rijswijk, tegenover het crematorium. In dat tuinhuisjescomplex verblijven ook veel Turkse mensen. De politie sluit niet uit dat Mustafa in het verleden op het complex in Rijswijk is geweest, zeker ook omdat hij in Vlaardingen ook kluste op een tuinhuisjescomplex. Wie weet of Mustafa Ates bekenden had of wel eens kwam op het tuinhuisjescomplex in Rijswijk?

Meer info op: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/zaak/dood-mustafa-ates-50-uit-vlaardingen/