Plus Jongenotter betaalt parkeerkosten

Laat bij de kassa je autosleutels zien en van je kassabon wordt automatisch een dubbeltje afgetrokken. Precies het bedrag dat je kwijt bent voor 20 minuten parkeren. “We gaan ook een parkeerspreekuur houden om klanten te helpen een parkeerapp op hun telefoon te zetten”, vult Plus-ondernemer Richard Jongeotter aan.

Vanaf maandag 6 februari is het nieuwe parkeersysteem van kracht in Rijswijk. Bij veel winkels moet dan 30 cent per uur worden betaald. “De meeste klanten zijn binnen 20 minuten met hun boodschappen de winkel al weer uit, dus het gaat om een dubbeltje per keer. Om het allemaal wat makkelijker te maken betalen we de hele maand februari deze parkeerkosten bij een besteding van 10 euro. Ook gaan medewerkers bij de betaalautomaat staan om klanten te helpen. Eén van de baliemedewerkers houdt ook een parkeerspreekuur. Zij kan voor de klanten de parkeerapp installeren en uitleggen hoe het werkt”, aldus ondernemer Jongenotter.

Plus Jongeotter is nauw betrokken bij Rijswijk. Hij sponsort ook de bananenbox bij voetbalclub Semper Altius en menige wijk- en sportactiviteit.