Plus Jongenotter beste supermarkt van Nederland

Als het om vleeswaren gaat is Plus Jongenotter voor de tweede keer op rij de beste supermarkt van Nederland. Dat heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau GfK bekend gemaakt. Zij kijken hoe supermarkten presteren en hoe de klanten de Vleeswarenafdeling ervaren op aspecten: netheid afdeling, kwaliteit assortiment, ruime keuze, overzichtelijkheid schap, voldoende voorraad, deskundigheid van het personeel, aanbiedingen en lage prijzen.

Goed gevulde prijzenkast
De prijs wordt vol trots toegevoegd aan de steeds voller wordende prijzenkast. Naast vier keer op rij Meest Verantwoorde Supermarkt is PLUS Jongenotter dit jaar voor de zesde keer uitgeroepen tot Beste Wijnsupermarkt en mocht de prijs voor Klantvriendelijkste supermarkt in ontvangst genomen worden.

Klanten waarderen de winkel steeds meer
De overall waardering van de Vleeswarenafdeling is bij PLUS Jongenotter fors gestegen. Werd vorig jaar nog een derde plaats genoteerd, dit jaar wordt de koppositie ingenomen. Consumenten zijn het meest tevreden over de netheid van de afdeling en de kwaliteit van de producten op de bedieningsafdeling. Op beide punten staat PLUS in de top drie. Voor wat betreft de zelfbedieningsafdeling scoort PLUS Jongenotter het best als het gaat om de aanwezigheid van producten in het schap, ook wanneer het product in de aanbieding is.