Plaats voor andere verenigingen op Sportpark Prinses Irene

Het bruist weer van activiteiten op Sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg. RVC/Celeritas is er al neergestreken. Naast voetbal komen er ook andere sportactiviteiten. Met twee verenigingen zijn al gesprekken. Ook andere verenigingen kunnen zich aanmelden.

Omni-sportvereniging
“De afgelopen maanden zijn veel partijen druk bezig geweest met de heropbouw van sportactiviteiten op het Sportpark Prinses Irene. Het plan is dat men straks de gelegenheid heeft om  diverse sporten te kunnen beoefenen op deze schitterende multifunctionele accommodatie en te werken naar een omni sportvereniging”, vertelt Aad Molenkamp.

Inmiddels is zeker dat Celeritas vanaf aankomend seizoen gebruik gaat maken van het sportcomplex en verder zal gaan onder de naam RVC/Celeritas. Er is inmiddels een hechte samenwerking tussen Celeritas en oud RVC/Rijswijkers om de club weer een boost te geven. Aad: “De jeugdafdeling van Celeritas is momenteel klein maar zal naar verwachting enorm gaan groeien door de komst van enkele ervaren trainers waardoor de rijke historie van het (jeugd) voetbal op het Sportpark terugkeert”.

Naast het voetbal zullen er ook andere sportactiviteiten gaan plaatsvinden waarvoor men momenteel in gesprek is met een tweetal verenigingen. Indien andere  (buiten sport) verenigingen zich willen aanmelden of informatie wensen kunnen zij zich wenden tot Aad Molenkamp, a.molenkamp@caiway.nl of 06-48004901