Piramideschool winnaar Rijswijkse Basisschool Tenniskampioenschappen

De Rijswijkse Basisschool Kampioenschappen Tennis werden dit jaar voor de elfde maal gehouden. Op 21 maart deed wethouder René van Hemert de opening op tennispark Te Werve. Met meer dan 100 inschrijvingen was het weer een mooi evenement voor de jeugd. Op deze dag werd er om de school wisselbokaal gestreden. De school met de meeste overwinningen werd schoolkampioen van Rijswijk. De winnaar dit jaar is de Piramide school geworden. De Wethouder Brederodeschool werd dit jaar 2e.

Sportieve en spannende wedstrijden
Daarna gingen de nummers 1 en 2 van elke poule door naar de volgende ronde op 4 april (omdat 28 maart het weer te slecht was) voor het individuele kampioenschap van Rijswijk in elke categorie. Opvallend leuk te zien dat er in Rood, de eerste categorie, al veel strijd was. T/m 12 jaar waren er veel deelnemers die nog geen ervaring hebben op de baan en toch al bijzonder mooie wedstrijden hadden. Bij Oranje waren er heel veel enthousiaste deelnemers. Ook in deze categorie bleek, dat mensen die nog geen of weinig tenniservaring hebben, goed uit de voeten kunnen zoals Jaidy, die zelfs gewonnen heeft. Misschien was de mooiste finale wel groen, groot veld met iets zachtere bal heeft Megan Caffin de overwinning behaald in een wedstrijd met 2 spelers die zeker Rijswijk op de kaart zullen zetten in de tennissport.

Het waren 2 mooie dagen en met dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben. De organisatie is in handen van TV TeWerve in samenwerking met de gemeente Rijswijk.