Het persoonlijk contact is het leukst

Sinds 1 maart 2015 is Jessica’s Woonshop gevestigd aan Kerkstraat 17  in Oud Rijswijk. Jessica Hoenstok heeft van haar hobby haar werk gemaakt. “Het persoonlijk contact is het leukst. Geregeld krijgen we complimenten en zelfs bloemen als de inrichting af is en de klant tevreden is over het eindresultaat”. Ze heeft al 12 jaar ervaring in woningstoffering en advisering. “Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en ga daar voorlopig nog mee door”.

Jessica’s Woonshop verzorgt woningstoffering in de meest brede zin. “Wij verzorgen het totaal textiel voor iedere woning. Voor gordijnen, vloeren, binnen- en buitenzonwering en wandbekleding kan iedereen bij ons slagen”.

Jessica’s Woonshop onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en positieve beleving bij het, samen met de klant, samenstellen van een persoonlijk woninginterieur. “De persoonlijke benadering, meedenken in oplossingen en creëren van een eigen sfeer is waarom ik dit vak zo leuk vindt. Dit draag ik ook uit bij elk klantadvies wat ik geef”

Jessica’s Woonshop is erkend leerbedrijf en heeft geregeld stagiaires zodat het vak ook doorgegeven wordt aan jonge interieuradviseurs.
“Ik meet zelf bij de klanten op en werk met vaste “medewerkers” die de montage verzorgen. Indien noodzakelijk monteer ik zelf ook nog bij de klant vertelt Jessica. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en service op het hoge niveau houden”.

En wat vindt ze van Oud Rijswijk: “Het is een gezellig en mooi winkelcentrum. Het persoonlijke contact wat de winkeliers met hun klanten hebben is uniek.

Bron: Winkelcentrum Oud Rijswijk.