Personal Fitness Nederland zorgt voor gezonder leven

De Rijswijkse wethouder Björn Lugthart heeft op zaterdag 26 januari de nieuwste studio van Personal Fitness Nederland officieel geopend aan de Minister Talmalaan 83. Met deze opening heet de gemeente Rijswijk de inmiddels 63studio van dit succesvolle franchise-concept van harte welkom.

Gezondere levensstijl voor Rijswijkers
Na twee succesvolle vestigingen in Den Haag en één in Delft waren franchisenemers Marco Hoogendijk en Melih Kaya ervan overtuigd om ook de deuren in Rijswijk open te slaan zodat ook Rijswijk met het Fit-for-Life programma kan kennismaken. Dit programma helpt mensen om een gezondere levensstijl aan te nemen, dé belangrijkste reden om overgewicht te voorkomen en hét middel om werkstress te verminderen.

Wethouder is blij met nieuwe concept
Wethouder Lugthart is blij met deze waardevolle toevoeging voor Rijswijk. “samen maken we Rijswijk fitter, gezonder en gelukkiger”,aldus de wethouder die zelf ook veel waarde hecht aan een gezonde levensstijl.

Bijna de helft van Nederland heeft overgewicht
Vorig jaar had bijna 50% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht dat vaker bij mannen voorkomt dan bij vrouwen. Bij obesitas (de ernstige vorm van overgewicht) is dat precies andersom: meer vrouwen hebben obesitas dan mannen. In totaal heeft 13,9% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder obesitas.

Werkstress & Burn-outs
Ben Tiggelaar gaf in het NRC aan dat werkstress beroepsziekte nummer één in Nederland is waarbij 14 procent van de werknemers jaarlijks burn-outklachten heeft. Zo’n 5 procent van de beroepsbevolking komt als gevolg daarvan langdurig thuis te zitten. Een fikse burn-out leidt gemiddeld tot 242 dagen verzuim.

Bjorn Personal Sport Nederland Bjorn Personal Sport Nederland Bjorn Personal Sport Nederland Bjorn Personal Sport Nederland
<
>