Pannenkoeken met Fien en Teun op de kinderboerderij

Dat wordt feest voor de kids van 2+ op woensdag 28 maart. Fien en Teun komen om 15.00 uur naar de  Rijswijkse Schouwburg. Voorafgaand kan je op Kinderboerderij Het Akkertje genieten van heerlijke pannenkoeken. Na afloop de Boederij Experiende en op de foto. Als je voor 25 maart het pannenkoekenarrangement reserveert maak je kans op dit Fien & Teun vogelpakket! Reserveer nu: http://bit.ly/2oCgVef

Bekend van RTL Telekids
Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in de Rijswijkse Schouwburg met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’. Een interactieve voorstelling waarin Fien & Teun samen met de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Humor en vrolijke muziek
De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Voor de voorstelling kan je genieten van heerlijke pannenkoeken op Kinderboerderij Het Akkertje! Voor maar € 10,50 per persoon eet je onbeperkt versgebakken pannenkoeken. Dus schuif om 13:00 uur aan voor een heerlijke stapel, en als je buik vol zit? Dan kan je knuffelen met cavia’s en konijnen, de geiten en schapen in de wei aaien of een rondje lopen met een van de ezels. Maar er is natuurlijk ook volop plek om lekker te spelen, te kleuren en te springen op het grote springkussen!

Zit het pannenkoekenarrangement al vol? Dat maakt helemaal niet uit; je bent van harte welkom om voor de voorstelling op Kinderboerderij Het Akkertje te komen spelen!