Pakkettenbezorger overvallen en berooft in Treubstraat

Een pakkettenbezorger werd vanmiddag het slachtoffer van een gewapende overval in de Treubstraat. Onder dreiging van een vuurwapen beroofden drie mannen de bezorger van pakketten in zijn bestelauto. De verdachten reden na de overval met buit weg. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer, een bezorger van een online pakkettendienst, vertelde aan agenten dat hij zijn auto stilzette op de Treubstraat. Daar stalen drie onbekenden goederen uit zijn grijze bestelbus.  De drie gebruikten een vuurwapen tijdens de overval. Het slachtoffer raakte niet gewond. De verdachten, drie licht getinte mannen, reden in een auto met buit weg. Het slachtoffer deed aangifte van de overval. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche van Westland-Delft zoekt getuigen van de overval. Heb je  verdachte omstandigheden gezien in de omgeving van de Treubstraat? Of heb je andere informatie over de overval? Of heb je camerabeelden waarop de verdachten of hun auto te zien zijn? Dan ben je een belangrijke getuige. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel met 0800-7000.