Opening vakantiebos Don Bosco op 13 augustus

Op dinsdag 13 augustus opent wethouder Jeffrey Keus het Vakantiebos 2019. Om 10 uur begint de grote opening van het zomerprogramma, waaraan talloze Rijswijk en Haagse kinderen drie weken lang mee kunnen doen.

Rijswijkse traditie
Alweer 53 zomers staat het team van Don Bosco Rijswijk klaar voor de jeugd uit de wijk. Dit jaar is het thema ‘water’. Het drieweekse spektakel is voor iedereen van 4 tot en met 16 jaar die wil komen spelen bij Don Bosco. Het programmaboekje met daarin alle informatie over de activiteiten staat nu online!

Superleuke activiteiten
Elke dag van 09:45 tot 15:15 uur zijn activiteiten te doen in het thema water. Kinderen zijn welkom om te komen spelen, beleven, genieten en ontmoeten. Zoals elke vakantie zal er veel worden gebakken, gedanst, geacteerd, gesport en geknutseld. Met beroemde spellen als het verfgevecht, het dierengeluidenspel, levend cluedo en met populaire activiteiten als disco, het kamp voor de tieners en de waterdag kan iedereen genieten van een onvergetelijke vakantiedag.

Aanmelden is niet nodig
Aanmelden voor het Vakantiebos is niet nodig. Een dagkaartje kost 4 euro en de kassa opent om 09:15 uur. Don Bosco zit aan het Julialaantje 26 in Rijswijk. Het programmaboekje vind je op de website. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen en oude kleding te dragen.

Help Don Bosco met spulletjes 
Kom je niet naar het Vakantiebos maar wil je wel iets bijdragen? Wij hebben een wensenlijst met materialen die gedoneerd kunnen worden. Denk hierbij aan stiften, een hangmat, lampjes voor in de tuin, limonadesiroop, zwembadjes, pleisters en zaklampen. Deze lijst staat eveneens op de website.