Opening brasserie Bijna Thuis en hotel Hoevevoorde

Maanden is hard gewerkt, maar vanmiddag was het zover. Burgemeester Michel Bezuijen opende Brasserie Bijna Thuis en Hotel Hoevevoorde. Dat deed hij door samen met de eigenaren, Mirjan en Ben Smilde en Joost van der Plas, een naambord te onthullen. De locatie, die eerst een jeugdherberg en later een conferentieoord was, ligt verscholen in het groen van park Overvoorde.

Veel Rijswijkers kwamen al eten
De afgelopen twee maanden kwamen al veel gasten eten bij brasserie Bijna Thuis van chefkok Remco Nunnikhoven. De keuken van Bijna Thuis was al klaar, vandaar dat veel Rijswijkers een ‘voorproefje’ kregen. Het vertelde zich snel door waardoor het snel druk werd, vooral op het terras. Veel bezoekers waanden zich op vakantie in Frankrijk, zo midden in het Overvoorde bos en genoten van de natuur en het eten.

Gemoedelijke Franse sfeer in Rijswijk
In die periode is nog hard gewerkt aan de inrichting van hotel Hoevevoorde en het buitenterrein om alles tot in de puntjes in orde te hebben. Er zijn nu 22 kamers waarvan een viertal suites. Ook kreeg de brasserie nieuwe stoelen.

Groot grasveld voor evenemententerrein
Bij het hotel hoort ook een groot grasveld met het oppervalk van zo’n vier voetbalvelden. Hier willen ze tal van evenementen organiseren. Zoals bijvoorbeeld een Foodtruckfestival maar ook een jazzfestijn. Daar willen ze heel Rijswijk bij betrekken. Hier is ook plaats voor meerdaagse activiteiten.

Het adres is Van Vredenburchweg 170. Het makkelijkste te vinden als je vanaf de Schaapweg de Van Vredenburchweg ingaat en linksaf slaat. Dan volg je je de klinkerweg volgen tot de grote parkeerplaats.