Openavond Wellantcollege Rijswijk Mbo

Op dinsdagavond 28 maart van 18.00 uur tot 20.30 opent het Wellantcollege Rijswijk Mbo op de Huis te Landelaan 2 in Rijswijk weer zijn deuren voor iedereen die graag eens een kijkje komt nemen op deze groene en duurzame mbo locatie!

Deze avond zullen zowel studenten als docenten van de opleidingen Dier & Zorg, Dier & Retail, Stedelijk Groen, Outdoor Design, Indoor Design, Food Design en Flower Design klaar staan voor rondleidingen, informatieverstrekking en het geven van demonstraties, waaronder een demonstratie moleculair koken. Extra bijzonder deze avond is ook de expositie van de examenwerkstukken van Flower Design met dit jaar als thema ‘Het gemaskerd bal’. Studenten Food Design verzorgen bij deze expositie een duurzaam hapje en drankje.

Dus ben je geïnteresseerd in een van de groene opleidingen? Of ben je nieuwsgierig naar wat de studenten creëren en uitvoeren binnen de school? Loop dan dinsdagavond zeker even binnen om kennis te maken met de school en de diverse opleidingen die het Wellantcollege Rijswijk Mbo biedt.