Open huis Villa ExpertCare Rijswijk

Villa ExperCare (vroeger Mappa Mondo) Rijswijk aan Huis te Landelaan 9-11 organiseert op zaterdag 16 maart een open dag in het kader van de 16de Week van Zorg & Welzijn. Iedereen kan deze dag een kijkje nemen in de villa en kennis maken met de intensieve zorg die aan de kinderen gegeven wordt. Ook zijn er voor kinderen verschillende leuke activiteiten te doen, waaronder een bezoek aan de poppendokter.

Ook medisch kinderdagverblijf
Naast de woon en logeerzorg in de villa heeft Villa ExpertCare Rijswijk  sinds kort ook een medische kinderdagverblijf. Door middel van de kaleidoscoop methode werkt de villa in een vast dagprogramma. Met spellen, gebarentaal, pictogrammen, muziek en ontwikkelingsgericht speelgoed wordt spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd.

Leren en vragen
Wat komt er kijken bij deze intensieve kinderzorg? Hoe ziet zo’n zorgvilla eruit? Hoe zorgen we ervoor dat een ziek kind gewoon even kind kan zijn? Maak kennis met de verpleging die 24 uur per dag aanwezig is en de pedagogisch medewerkers. Bezoek Villa ExpertCare  Rijswijk en vraag alles wat je wilt weten.