Open dag bij Trias Rijswijk

Zaterdag 2 juni is het van 10.00 tot 13.00 uur Open dag bij Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk. Tijdens de Open dag is iedereen van harte welkom om te komen kijken naar lessen of een les uit te proberen. Wil je na de zomer aan de slag met een cursus? Kom dan inspiratie opdoen tijdens de Open dag van Trias. Er zijn kijklessen en proeflessen, waarin je zelf aan de slag gaat.

Doe mee aan workshops
Probeer een lesje streetdance, harp, slagwerk, keyboard of gitaar. Of ervaar hoe het is om te dansen zoals in een Bollywoodfilm. Bekijk een demoles van fashion design voor jong en oud, doe mee aan een theaterworkshop of een workshop hiphop! Je kan de openbare repetitie bekijken van de Musicalklas, die druk bezig is met de musical Annie & Co. Voor de allerkleinsten zijn er kijklessen van de peuterdans, Kinderdans en Disney dance

Op www.stichting-trias.nl staat een overzicht van de proef- en kijklessen tijdens de Open dag. Vanaf deze dag is het ook mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe cursusjaar 2018-2019. Inschrijven kan via www.stichting-trias.nl.