Open Dag bij Residentie Leeuwendael

Morgen, zaterdag, van 11.00 tot 13.00 uur is er een open dag in Residentie Leeuwendael. Een kleinschalig wooncomplex met 17 luxe appartementen dat wordt ontwikkeld op een deel van de voormalige buitenplaats ‘Hoornwijck’. Met een privé-landgoed en een uitzicht over de Vliet.

Variabele indeling
Veel 55 plussers wonen nu nog in grote huizen. Maar de kinderen zijn uitgevlogen en eigenlijk zoeken ze wat kleiners. Maar wel ruim opgezet en in de buurt, want hier hebben ze hun contacten. De appartementen Residentie Leeuwendael variëren in oppervlakte van 102 mtot 205 m2  . Juist door de kleinschaligheid is de indeling variabel, afhankelijk van de wensen van de kopers. Op het dak komen zonnepanelen en aan de achterzijde – op privé terrein – de parkeerplaatsen.

Engelse landschapstuin
Bijzonder is het bosperceel van circa 2.700 m2. Landschapsarchitect Jos van de Lindeloof heeft het ontwerp gemaakt voor de Engelse landschapstuin met een waterpartij in stijl. Het gebouw aan de Jan Thijsenweg krijgt de uitstraling van een Engels Landhuis met royale zonnige terrassen aan de Vlietzijde. Een imposante hoofdentree komt aan de voorzijde van het gebouw. Het adres van Residentie Leeuwendael is Laan van Beens 1-3.