Open dag van Het Knaaghof meer dan geslaagd

Met het mooie zonnige weer een fantastische dag voor een open dag. Al direct om 11.00 uur bij de start was het gezellig druk bij Knaagdierenopvang Het Knaaghof op de Huis te Landelaan. “We hebben kunnen vertellen over ons werk. Veel van de bezoekers hoorden voor het eerst wat we hier doen. Onze opvang van konijnen en andere knaagdieren, zoals hamsters, cavia’s, muizen, ratten en gerbels”, vertelt Merel Pieneman.

Stands, spelletjes te over voor de bezoekers
Er was van alles te beleven voor de kinderen. Mandy van Heyningen schminkte de kids. Ook stond een springkussen klaar, kon je zoeken in de grabbelton en was er een speurtocht uitgezet. Natuurlijk kon je ook langs de vele standjes struinen met van alles op het gebied van konijnen en knaagdieren. De dierenambulance Hen Haag ontbrak niet en een dierenarts vertelde interessante feitjes vertellen over het wel en wee van konijnen en knaagdieren.

Knaaghof zoekt nog wel vrijwilligers
Heidi en Peter verkochten op hun stand van KnapsteKonijn.nl leuke producten waarbij de opbrengst ten goede komt aan Het Knaaghof. Ook via hun website bieden ze de konijnenopvang financiële hulp. Kortom, een open dag die in alle opzichten meer dan geslaagd is. Merel heeft nog wel één vraag. “We zoeken nog wel vrijwilligers, mensen die willen helpen bij de dieren. Het is fantastisch werk, ook als je ziet dat een verwaarloosd konijn binnenkomt en na een paar weken weer gezond is”