Op avontuur met het Vikingbos van Don Bosco

Zoals elke vakantie kan de jeugd ook in de meivakantie weer terecht bij Don Bosco Rijswijk aan het Julilaantje. Morgen, dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 mei kunnen kinderen van 4 tot en met 16 jaar meedoen aan actieve, creatieve en sportieve activiteiten tijdens het ‘Vikingbos’.

Echt Vikingenfestijn
De kinderen worden verdeeld in de leeftijdsgroepen 4-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13+, met elk een eigen programma. Ze gaan knutselen, bakken, het bos in en het toneel op. Zo gaan de kleintjes de zee op om zieke Vikingen te redden, is er een heuse Vikingtraining en een wedstrijd tussen monsters en zeemeerminnen. De tieners hebben een middag/avondprogramma. Een dag duurt van 09:45-15:15uur en kost €4 per kind. Van te voren aanmelden is niet nodig, een lunchpakketje en oude kleding wel.

Naast het Vikingbos organiseert Don Bosco in mei een cursussen timmeren, dansen en knutselen in samenwerking met Haaglanden Beweegt. Houd je meer van andere sporten? Schrijf je dan in voor de volleybalcursus op maandagmiddag. Voor de kinderen die graag met hun handen werken is er op donderdagmiddag een kunstproject in mei en tuinieren in juni. Deze activiteiten zijn ook geschikt voor kinderen met een beperking. Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl