Ook senioren workshops bij Trias

Trek je stoute schoenen aan en kom een workshop dans en beweging, zang of hiphop voor ouderen volgen bij Trias. Op 3, 4 en 7 oktober organiseert Trias gratis workshops voor actieve mensen die niet meer zo piepjong zijn. Een leuke, actieve workshop waarbij je andere mensen ontmoet.

Volg een workshop dans en beweging op maandag 3 oktober van 15.30 tot 16.30 uur. Trek gemakkelijke kleding aan. Op dinsdag 4 oktober is er een zangworkshop van 14.30 tot 15.30 uur. Je hoeft niet heel goed te kunnen zingen om mee te doen, belangrijk is dat je er plezier in hebt. Wie zegt dat hiphop alleen voor jonge mensen is? Ook ouderen kunnen dansen op hiphopmuziek in de workshop Hiphop voor 60 plussers. De workshop wordt gegeven op vrijdag 7 oktober van 14.30 tot 15.30 uur. Iedereen is welkom, trek gemakkelijke kleding aan.

Alle workshops worden gegeven in het gebouw van Trias aan de Cor Ruysstraat 2 te Rijswijk. Deelname aan de workshops is gratis. Aanmelden kan door te bellen naar 070 396 9266 of een mailtje te sturen naar trias@stichting-trias.nl. Meer informatie over de workshops staat op www.stichting-trias.nl.

De workshops worden georganiseerd onder de noemer ‘Samen voor elkaar’, het thema van de week van de eenzaamheid. Tijdens deze week van 23 september t/m 8 oktober worden diverse inloopactiviteiten, demonstraties en workshops georganiseerd voor mensen die niet alleen dingen willen ondernemen.