Nu ook kluswoningen in RijswijkBuiten

Niet alleen in oude stadswijken kan je klushuizen kopen, dat kan nu ook in Rijswijk Buiten en wel in de Tuinen van Sion. Dura Vermeer heeft een nieuwbouwvariant van de kluswoning ontwikkeld. De eerste vijf huizen zijn opgeleverd. “Het klussen gaat verder dan het uitkiezen van het sanitair, de keuken of de badkamer,” aldus Dick Boelen, directeur bij Dura Vermeer.

Vermeer stelt dat de nieuwbouwvariant op de kluswoning in toekomst steeds vaker toegepast. Heb je altijd al gedroomd om de vrije hand te hebben bij de inrichting van uw woning. Dit is uw kans om de inrichting van je nieuwbouwwoning te ontwerpen én zelf te realiseren.

De woningen worden casco opgeleverd. Je krijgt als het ware een leeg schilderdoek waarop je je eigen meesterwerk kunt uitwerken. Het moeilijke werk doet Dura Vermeer doen door de fundering, de muren en vloeren te maken. Zowel het ontwerpen van de plattegronden en inrichting alsmede het afbouwen van de woning doet u vervolgens helemaal zelf. Overigens helpt Dura Vermeer je op weg met dit proces.

De kluswoning 2.0, nieuw in Nederland en al aanwezig in RijswijkBuiten.