Niven Kunz steunt nieuwe KinderResto

Ben Lachhab van RestoVanHarte, het wekelijkse Rijswijkse sociale buurtrestaurant op de dinsdagavond, heeft een leuk nieuw plan. Dat is de KinderResto. Hier gaan kinderen tussen de 8 en 13 jaar samen koken. “Ze leren niet alleen van alles over voeding. Ze leren ook te ontspannen, te bewegen en samen te werken”, zegt Ben Lachhab.

Culinaire cruise op zondag 16 september
Niven Kunz, de jonge topkok met een Michelinster en een restaurant aan de Rijswijkse Delftweg, gaat Ben’s initiatief steunen met een culinaire cruise op zondag 16 september. “Dan bereiden we samen met een aantal zeer gewaardeerde collega’s een vijfgangenmenu voor het goede doel. We doen dit aan boord van De Ooievaar en u kunt hierbij aanwezig zijn,” aldus Niven Kunz.

Bij verschillende restaurants worden de gangen geserveerd
Je wordt zondag 16 september om 11.00 uur ontvangen bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Hierna word je begeleid naar de Hoornburg waar de bubbels klaar staan en de rondvaart begint. Bij Restaurant Niven, Villa La Ruche, Central Park by Ron Blaauw, Brasserie de Koepel en Restaurant Bij Erik wordt aangelegd en krijg je een van de gangen geserveerd. Rond 14.00 vaart u terug naar de Hoornbrug. Hierna is er bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin een afterparty. Kaarten voor deze all-inclusive fundraiser incl. afterparty kosten € 95,- en zijn te bestellen bij www.nivenshop.nl