[FOTO] Nieuwe sportcomplex De Altis wordt in mei geopend

Vrijdag is het nieuwe sportcomplex De Altis opgeleverd en heeft de gemeente Rijswijk de sleutel van het pand overhandigd gekregen. Dat betekent dat het nieuwe sportcomplex, gevestigd aan de De Bruyn Kopsstraat, klaar is en binnenkort officieel kan worden geopend. Het nieuwe gebouw moet dé plek worden waar Rijswijkers bewegen, sporten en elkaar kunnen ontmoeten.

Klaar voor de toekomst
In deze nieuwe sporthal moet recreatieve sport en topsport samenkomen. Het nieuwe complex bestaat uit twee grote sporthallen voor onder andere volleybal, basketbal, badminton en bewegingsonderwijs, een krachttrainingsruimte en een grote budo zaal. Ook zijn er twee horecavoorzieningen die gekoppeld zijn aan de tribunes. Onder een gedeelte van het gebouw is een parkeergarage gerealiseerd, waarmee er ruimte ontstaat op het voorterrein voor outdoor sportactiviteiten.

Bijzonder moment voor Rijswijk
Wethouder Sport Björn Lugthart is trots op het resultaat: “Dit is een bijzonder moment waar door iedereen heel hard naar toe is gewerkt. Heel trots ben ik ook op de samenwerking met de sportverenigingen en hun inzet bij de inrichting van het gebouw. Er staat nu een state of the art multifunctioneel sportcomplex waar iedereen de komende jaren met plezier optimaal zijn of haar sport kan beoefenen en waar Rijswijkers elkaar kunnen ontmoeten. Met recht een aanwinst voor Rijswijk.”

Opening in mei
Media mei zal de sporthal officieel geopend worden. De exacte datum wordt later bekend gemaakt.

 

Altis 1 Altis 7 Altis 6 Altis 5 Altis 4 Altis 3 Altis 2
<
>