Muzikaal musical spektakel van RJT Vocal Koor

Wat een talent, wat een enthousiasme. De toeschouwers van de twee voorstellingen gisterenmiddag en -avond genoten van het wervelende optreden van het RJT Vocal Koor. Met 31 leden tussen de 12 en 25 jaar traden ze op met een keur van bekende musical nummers. Bij één van de nummers werd zelfs een man uit het publiek gehaald. Dat was (raadslid) Constantijn Dolmans. Hij kreeg alle aandacht!

Grote prestatie in een jaar tijd
Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) had een promotiekoor dat overal werd ingezet. Met leden uit de vele groepen van het RJT. Hieruit ontstond vorig jaar het Musicalkoor dat tal van musical nummers ten gehore bracht. Het grote succes bij de voorronde van het vorige Rijswijks Talent Award was reden genoeg om flink aan de slag te gaan. Meer leden gaven zich op voor het Musical Koor.

Eerste concert een groot succes
Gisteren was het eerste concert van het koor. Reden voor dirigent Coen Both om ook de nieuwe naam bekend te maken: RJT Vocal Koor. Vrijdagavond werd ook bekend dat het Vocal Koor een Wild Card heeft voor de finale van de Rijswijks Talent Award. We kunnen zaterdag 3 september nog wat verwachten. Als ze daar opnieuw een sprankelende show neerzetten op het podium van de Rijswijkse Schouwburg, dan behoren ze zeker bij de kanshebbers !