Musical Autumn Nights mag weer naar Rijswijk

Het is zover, geniet van de meest iconische hits in de Rijswijkse Schouwburg. Nurlaila Karim (Mamma Mia! & The Bodyguard ), Tessa Sunniva (Anastasia & Tarzan), Linda Verstraten (Checkpoint Charlie & Titanic), Nigel Brown (O.a. Aladdin en Lion King) en David van den Tempel (Evita & Soldaat van Oranje) zullen samen met een live band klassieke nummers zoals ‘Phantom of the opera’ en ‘Les Miserables’ doen maar ook wat modernere muziek zoals ‘Hamilton’ en ‘Dear Evan Hansen’.

De Rijswijkse Schouwburg
Het theater De Rijswijkse Schouwburg bestaat sinds 1991. Er wordt een veelzijdig programma aangeboden met optredens zoals toneel, muziek en dans. Het theater beschikt over twee zalen. Onder deze zalen zit een grote zaal waar 700 bezoekers in passen en een kleine zaal waar 100 bezoekers in passen.

Bereikbaarheid
De Rijswijkse Schouwburg is makkelijk met de auto te bereiken. Rondom het theater zelf is er ook genoeg mogelijkheid om je auto kwijt te kunnen. s’ Avonds is er wel vanaf 18:00 een uur tarief van €1,50 om te kunnen parkeren. Mocht je met het openbaar vervoer willen gaan is dit ook zeer goed te doen. Probeer dan voor de deur uit te stappen bij halte Rijswijkse Schouwburg of neem de keuze om uit te stappen bij station Rijswijk en een kwartiertje te moeten lopen.

Als jij een avondje vol gezelligheid zoekt is dit echt heel leuk. Zeker als je van musical hits houd is dit echt hetgeen waar jij naar zoekt.