Museum Rijswijk doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart organiseert het Oranje Fonds voor de elfde keer NLdoet. Museum Rijswijk doet – alléén op zaterdag 11 maart – ook mee. Net als vele andere organisaties is er ook bij het museum behoefte aan onder andere het schoonmaken van terrassen. Verstelwerk van tafellinnen, en innnaaien van wasmerkjes ligt er ook. Gezien het succes van vorig jaar, worden voor het aanvullen van de Beeldbank fotografen (met eigen toestel) gezocht om de witte plekken in de Beeldbank op te vullen. Kortom: vrijwilligers, meld u aan!

Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Het museum is daar ontzettend blij mee, want ze komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren ze nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij hen in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl. Zoek op Rijswijk, en bekijk de klussen die Museum Rijswijk in de aanbieding heeft.

Na afloop van de klus krijgt u gelegenheid om het Museum te bezoeken.

Vrijwilliger worden? Ook na 11 maart zijn ze op zoek naar vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor het geven van rondleidingen of het begeleiden van (kinder)activiteiten. Interesse? Neem dan contact op via info@museumrijswijk.nl