Mr. Frank Visser in de bres voor bewoners Muziekbuurt

Onverwachte steun voor de bewoners van de Muziekbuurt die hun openbaar vervoer is afgenomen. Mr. Frank Visser komt naar Rijswijk. Woensdag 5 december spreekt hij met Nel Kames van Rijswijks Belang, Wil Visser van de bewonersorganisatie Muziekbuurt en een aantal ouderen uit de Muziekbuurt. Maandag 10 december komt de SBS-cameraploeg opnamen maken.

In actie voor de gewone man en vrouw
Mr. Frank Visser hoefde niet lang na te denken toen hij het verhaal hoorde van de bewoners van de Muziekbuurt. Samen met Viktor Brand lost hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en van verkoper tot bewoners van de Muziekbuurt. “Zestig jaar rijdt buslijn 23  door de Muziekbuurt. En nu, nu er veel ouderen wonen wordt die geschrapt door de MRDH om 3 minuten tijdwinst”, benadrukt Nel Kames.

Isolement ligt op de loer
“De Muziekbuurt telt 4200 inwoners. Veel ouderen wonen raken zonder OV nog meer in een isolement”, vult Wil Visser aan. De enige twee bushalten die onze wijk nu heeft, worden ons ontnomen. Het lot van ouderen en bewoners die slecht ter been zijn wordt opgeofferd”.