Mooie match voor Don Bosco

Don Bosco Rijswijk heeft zes beeldschermen ontvangen van Copiatek uit Den Haag. De “match” is tot stand gekomen door de Rijswijkse Uitdaging, de verbindende schakel tussen maatschappelijke organisaties (met een bepaalde behoefte) en het lokale bedrijfsleven (die hierin kunnen voorzien).

Don Bosco had beeldschermen nodig
Don Bosco had een aanvraag ingediend bij de Rijswijkse Uitdaging omdat ze op zoek waren naar vervanging van hun oude beeldschermen. De Rijswijkse Uitdaging kwam via haar netwerk terecht bij Copiatek, die graag bereid was om een aantal oude beeldschermen een tweede leven te bieden. “Don Bosco ken ik nog uit mijn jeugd, dus als ik hun op deze manier kan helpen, dan doe ik dat graag” aldus Ronald de Bakker. Als sociale onderneming is Copiatek verbonden aan de Rijswijkse Uitdaging en geeft o.a. op deze manier invulling aan maatschappelijke betrokken ondernemen.

Beeld is stuk scherper en helderder
Helene Noteboom, werkzaam bij Don Bosco, is erg blij met de beeldschermen: “Vergeleken met onze oude beeldschermen is dat een hele vooruitgang. Het Beeld is stuk scherper en helderder. Volgens Rochelle Heerema, contactpersoon bij de Rijswijkse Uitdaging, is dit een mooi voorbeeld van hoe vraag en aanbod bij elkaar komt. “ Maatschappelijke organisaties zitten vaak niet ruim in de financiële middelen en bedrijven zijn vraag erg bereid te helpen. De Rijswijkse Uitdaging faciliteert dit. Zo helpen we elkaar”, aldus Rochelle.