Minibibliotheek Endezant officieel geopend door Rijswijkse schrijver

De Rijswijkse wijk Endezant is een bibliotheek rijker. De minibieb die gevestigd is op Endezant 15 werd geopend door thrillerauteur Ellen den Hollander. Zij doneerde als eerste een boek voor het nieuwe initiatief.

Rijswijkse thrillerauteur opent minibieb
Initiatiefnemer Rochelle Heerema nodigde de Rijswijkse thrillerauteur Ellen den Hollander uit om de bibliotheek te openen. Zij nam een Engels boek mee waarvan ze zelf heeft genoten en een exemplaar van haar laatst verschenen thriller Over de grens. “Ik vind het een prachtig initiatief en ik hoop dat veel mensen ervan gebruik gaan maken.”, aldus Den Hollander. Zelf schonk Heerema een aantal van haar boeken, waarna de bibliotheek officieel kon worden geopend.

Meenemen en achterlaten
Van boeken krijg je nooit genoeg, vindt Rochelle Heerema. Ze leest graag en deelt haar liefde voor boeken graag met haar buurt. Daarom heeft zij in Endezant een minibibliotheek Endezant geopend. In deze minibieb mogen lezers een boek meenemen en uiteraard mogen ze ook een boek achterlaten dat ze zelf graag willen delen met andere boekenliefhebbers.

Hulp van Vadercentrum en houtspeciaalzaak
“Ik ben dol op boeken en ik wil al heel lang een minibibliotheek beginnen”, aldus Rochelle Heerema, die hulp kreeg voor de fraaie kast van Vadercentrum in Den Haag en De Bint Houtspeciaalzaak in Voorburg.