Michel Bezuijen traint in Wilhelminapark met een ProChip

Vanaf vandaag staat er een ProChip TimePoint in het Wilhelminapark. Hardlopers, fietsers en skaters kunnen allemaal van dit punt gebruikmaken. “Een goede zaak”, vindt burgemeester Michel Bezuijen. Hij traint voor de Alpe d’HuZes en gaat dat nu in het Wilhelminapark doen.

Met een persoonlijke ProChip krijg je inzicht in je trainingssessie
“Op 7 juni doe ik voor de tweede keer mee aan Alpe d’HuZes, van de opbrengst wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, Het beklimmen van d’Alpe d’Huez is een uitdaging. Je moet daar flink voor trainen. Gelukkig kan ik tijdens het trainen nu gebruikmaken van het Time Point in het Wilhelminapark”, vertelt Michel Bezuijen. Dit Time Point is een tijdwaarnemingssysteem met een display. Je kunt een ProChip aanvragen en om je enkel doen om het Time Point te benutten. “Ik kan de resultaten van mijn training voortaan zowel op het scherm in het Wilhelminapark zien als online. Zo kan ik mijn vorderingen goed bijhouden en mijn tijd ook vergelijken met die van andere hardlopers.”

Met een persoonlijke ProChip kan je inzicht krijgen in je trainingssessie. Zodra je het TimePoint passeert, wordt je chip gelezen en begint je tijd te lopen. Op het scorebord kan je live je progressie volgen. Ook kun je je resultaten analyseren en vergelijken op de site Sporthive.com(externe link), waar trainingssessies en wedstrijdresultaten worden opgeslagen. Daar kan jij je ProChip ook gemakkelijk aanschaffen als je er nog geen een hebt.