Melody du Chatinier: Meer begrip en respect krijgen voor elkaar

Nieuw bij Beter voor Rijswijk is de 27 jarige Melody du Chatinier, geboren op in Voorburg. “Met mijn ouders en zusje ben ik opgegroeid in Den Haag en Zoetermeer. Nu  woon ik samen met mijn man (Patrick) in Oud Rijswij. Wij hebben voor deze gemeente gekozen omdat het een rustige en groene gemeente is”, vertelt Melody. Ze heeft zich verkiesbaar gesteld voor Beter voor Rijswijk. “Ik heb voor deze partij gekozen omdat deze partij toegankelijk is voor iedere burger van Rijswijk met een programma voor Rijswijkers door Rijswijkers”.

Werken eenzaamheid bij ouderen
In het dagelijks leven werkt Melody als pedagogisch medewerker in spw4 gediplomeerd en ga beginnen aan de Bachelor Pedagogiek. “Door mijn werkervaring in de ouderenzorg, jeugd / gehandicaptenzorg en reguliere kinderopvang heb ik veel werkervaring en kennis opgedaan”. Deze kennis en ervaring wil ze gebruiken om het sociale domein in Rijswijk nog beter te krijgen.

Jongere werkers voor jongeren
“Zo zou ik bijvoorbeeld graag zien dat verschillende doelgroepen  met elkaar verbonden worden zodat er wat aan de eenzaamheid gedaan kan worden bij ouderen. Buiten dat er dan wat aan de eenzaamheid wordt gedaan kunnen de doelgroepen van elkaar leren en begrip / respect krijgen voor elkaar. Op het gebied van jongeren zie ik graag meer jongere werkers die ondersteuning en sturing kunnen geven aan de jongeren die dit nodig hebben”, zegt ze vol enthousiasme.