Meezingen bij Barina Kerstconcert

Een bijzonder kerstconcert op zondag 16 december om 14.30 uur in de R.K. Benedictus en Bernadettekerk te Rijswijk. Het R.K. Middenkoor Barina en Vocal Group Close2U zingen kerstkoorzang uit diverse tijden. Er staan naast kerstkoorzang uit diverse landen en culturen ook traditionele kerstliederen op het programma die alle aanwezigen mee kunnen zingen. De toegang is gratis.

Voor een blijde kerststemming
Vocal Group Close2U zingt een zeer afwisselend kerstrepertoire. Dit ensemble bestaat uit drie dames die in close harmony kerstzang uit diverse werelddelen ten gehore brengen. De Vocal Group bestaat dit jaar precies 10 jaar. Wie de middag mee maakt, komt –een week voor het Kerstfeest- al helemaal in een blijde kerststemming.

Gezellig gezamenlijk kerstdrankje
Na afloop van het concert wordt een kerstdrankje aangeboden in de vorm van een glas warme chocolademelk of Glühwein. De entree is gratis. De Benedictus en Bernadettekerk is aan de Sir Winston Churchilllaan 372 te Rijswijk. De koren worden op piano en orgel begeleid door George Willegers. Dirigent is Hans Speetjens.

Kerstavond 24 december
Het R.K. Middenkoor Barina verzorgt regelmatig de liturgische muziek in vieringen in de Benedictus en Bernadettekerk in Rijswijk. Het koor is opgericht in 1998 door parochianen die aan de liturgische muziek met een middenkoor een eigentijdser karakter wilden geven. Op kerstavond 24 december verzorgt het Middenkoor de liturgische gezangen tijdens een kerstviering om 21.00 uur in de Benedictus en Bernadettekerk.