McDonalds Rijswijk vecht tegen zwerfafval

Op zaterdag 23 maart slaan de McDonald’s vestigingen uit Delft, Rijswijk, Wateringen en Maasdijk samen de handen ineen tijdens de Landelijke Opschoondag.

Strijd tegen zwerfafval
De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan tegen zwerfafval. Door op 23 maart samen met de buurt in actie te komen, vragen zij in de hele regio extra aandacht voor zwerfafval.

McDonald’s weert zwerfafval dagelijks
Het restaurant laat in een gezamenlijke reactie weten: ‘Onze medewerkers doen er iedere dag al alles aan om zwerfafval te verminderen. Zij ruimen meerdere keren per dag de omgeving op. Niet alleen het McDonald’s terrein, ook de omgeving ruim buiten onze restaurants wordt meegenomen. Op zaterdag 23 maart komen wij samen met de buurt nog eens extra in actie, om te laten zien dat een schone opgeruimde omgeving een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We nodigen iedereen die mee wil helpen van harte uit om deel te nemen, zo gaan we met zijn allen de strijd aan tegen zwerfafval!’