Marcel Keijzer: ‘Niet links & niet rechts, maar Beter voor Rijswijk!’

Nieuw op de kandidatenlijst van Beter voor Rijswijk is Marcel Keijzer. Hij is 40 jaar en woont in Rijswijk. “Ik ben opgegroeid in Leeuwendaal & de Strijp en ik heb voor een jaar of tien aan het Hendrik Ravesteijnplein gewoond. Vanaf 2014 zijn we bewoners van de nieuwe wijk Eikelenburgh. Met mijn vrouw Mariska en twee kinderen Thei (10) en Fiene (4)”. Marcel werkt als coördinator Loket en Evenementen bij de provincie Zuid-Holland.

Ik wil mij graag inzetten voor Rijswijk
Sinds hij bij de provincie Zuid-Holland werkt, is Marcel zich steeds meer gaan interesseren voor de politiek. “Ik organiseer de maandelijkse Provinciale Statenvergadering en volg nauw de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van provinciale politiek”. In 2016 kwam hij in contact met Beter voor Rijswijk. “In de gesprekken die daarop volgden, herkende ik mij steeds meer in de standpunten waar BvR voor staat. Zoals het parkeertarief in de Bogaard verlagen, ondergrondse garage Huis van de Stad, een 24 uurs huisartsenpost in Rijswijk, terugdringen van wachtlijsten voor zwemles en een zorgadvies-team voor jongeren met problemen. Ik wil mijzelf hier graag voor hardmaken om dit te realiseren in de gemeente Rijswijk”.

Veilige oversteekplaats voor fietser en voetgangers
Hij heeft zich ook ingezet voor een onveilige oversteekplaats voor fietsers en voetgangers bij de uitgang van de wijk Eikelenburgh aan de Sir Winston Chuchilllaan. “Inmiddels is het besluit is genomen door gemeente en komt er een veilige oversteek. Ik ben trots dat ik hieraan heb mee kunnen werken en dat ik dit bereikt heb”. In mei 2017 sloot hij zich aan bij de fractie van Beter voor Rijswijk en stelde hij zich verkiesbaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. “Op dit moment ben ik kandidaat nummer 3 en kijk met veel plezier uit naar 21 maart 2018. En tot slot: De fractie Beter voor Rijswijk is niet links & ook niet rechts maar Beter voor Rijswijk!”