Man en vrouw uit Rijswijk aangehouden in verband met dood aangetroffen hond

De kracht van de sociale media en betrokkenheid van de alle mensen in Rijswijk en ver daarbuiten heeft woensdag geresulteerd in het aanhouden van Een 22-jarige vrouw en een 24-jarige man, beiden uit Rijswijk in verband met de dode hond die werd aangetroffen in het Wilhelminapark. Dank voor alle deelacties en reacties via Rijswijk.tv!

Echtpaar ontkent betrokkenheid
Het echtpaar kwam eerder op de dag in opspraak omdat er op hun Facebookpagina een foto van de hond gevonden werd met de rode lijn waarmee de hond gevonden werd.

Hond zou verkocht zijn
Het echtpaar verklaarde in een bericht op Facebook dat de hond anderhalve maand geleden verkocht zou zijn. Na bijna 1000 reacties op het bericht met veel doodsbedreigingen ging het Facebookprofiel uit de lucht.

Betrokkenheid onbekend
Hoe het echtpaar betrokken is bij de dood van de hond is momenteel niet bekend. De politie onderzoekt dit.

Zus van opgepakte Rijswijkse vraagt om haar met rust te laten
De zus van de 22 jarige Rijswijkse die is opgepakt is vandaag ook bedreigd en lastiggevallen. Op Facebook verklaart ze: ‘Ik en mijn kinderen hebben hier niets mee te maken. Ik word van mijn fiets afgeschopt en mijn kinderen bespuugd door de bizarre streken van mijn zusje. Zij zit vast en het is terecht ook. Mag hopen dat ze gestraft wordt en hard ook.’