Lunchroom in Het Oude Raadhuis

Welzijn Rijswijk gaat de horeca doen in het Oude Raadhuis. Door ontwikkelingen in de organisatie zijn er onvoldoende groeimogelijkheden voor de lunchroom in Het Oude Raadhuis. In goed overleg hebben het Leger des Heils en Welzijn Rijswijk daarom besloten om de uitvoering van de horeca over te dragen aan Welzijn Rijswijk. Beide organisaties bespreken de komende tijd hoe zij de samenwerking voortzetten.

Welzijn Rijswijk is flink in beweging. Zo gaat de organisatie naar het Huis van de Stad. De activiteiten in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis verhuizen in de toekomst gedeeltelijk hiernaartoe. Daarnaast ontwikkelt Welzijn Rijswijk nu het Trefpunt in Het Oude Raadhuis voor ouderen door naar een ontmoetingscentrum. Welzijn Rijswijk blijft uiteraard gewoon actief in Wijkcentrum Stervoorde.

“Iedereen is en blijft welkom in Het Oude Raadhuis”, benadrukt Miriam Bryson, directeur van Welzijn Rijswijk. “We gaan onze ontmoetingsfunctie in Het Oude Raadhuis specifiek inrichten voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers maar ook de buurt is welkom voor een kop koffie, broodje of gewoon zomaar een praatje.”