Lotje krijgt cadeautje voor juf Erika

“Ik vind het super knap dat je zo bent afgevallen en dat je er altijd leuk uitziet. Daarom verdien je een compliment.” Dat schreef Lotje aan haar juf Erika en op de kaart die zij instuurde voor de ‘Doe eens vriendelijk’-kaartenactie van het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijswijk (CJG).  Wethouder Armand van de Laar trok samen met één van de Rijswijkse kinderambassadeurs uit de vele inzenders de kaart van Lotje. Zij mag juf Erika Lotje een presentje geven om haar in het zonnetje te zetten.

Stuur een kaart aan je kanjer
Het CJG Rijswijk organiseert de kaartenactie naar aanleiding van de ‘Doe eens vriendelijk week’ in februari. Vanaf die week kan je iemand in het zonnetje zetten of een complimentje geven. Of gewoon laten weten dat je iemand lief vindt.  Je kan hiervoor bij het CJG Rijswijk een ansichtkaart afhalen die je kunt sturen naar ‘jouw kanjer’. Bij de ansichtkaart zit een kaart die je terug kunt sturen naar het CJG. Daarop kan je invullen wie jij in het zonnetje zet. Je kunt de kaarten het hele jaar door versturen. En diegene maakt ook nog kans op een cadeautje. Aan het eind van iedere vier maanden trekt één van de Rijswijkse kinderrechtenambassadeurs uit alle naar het CJG gestuurde ansichtkaarten één exemplaar. Dit was de eerste trekking. De eerstvolgende trekking is eind oktober.

Blijf complimentjes uitdelen
Blijf dus vooral complimentjes uitdelen en je moeder, je opa, je buurjongen, je beste vriendin of wie jij maar wil, in het zonnetje zetten. De Doe eens vriendelijk-ansichtkaarten zijn verkrijgbaar bij het Jeugdteam, het consultatiebureau, het Opvoedadviespunt en alle andere instanties die deel uitmaken van het CJG Rijswijk. Vergeet niet je (e-mail)adres of telefoonnummer op de terugstuurkaart te zetten.
Het CJG Rijswijk bevindt zich aan P. van Vlietlaan 10. Wil je weten wat het CJG voor jou kan doen? Loop gerust eens binnen of kijk op www.cjgrijswijk.nl. Bellen kan ook op 070 – 2196846.