Lionsclub Rijswijk brengt bewoners Florence Vredenburch in kerstsfeer

Lionsclub Rijswijk heeft zich ingezet voor het sfeervol inrichten van Florence Vredenburch met kerstverlichting. Het woonzorgcentrum waar veel bewoners wonen die hun roots in Rijswijk hebben liggen, is hierdoor nu ondergedompeld in kerstsfeer. ”Wij zijn heel blij met hulp van vrijwilligers en kunnen door hun inzet meer voor onze bewoners doen dan in onze macht ligt. Daarom wil ik hen ook graag bedanken’, aldus Sophia Gasseling-Spaans, manager services bij Florence.

Mooie momenten in de feestmaand
Sophia vervolgt: ”De aankleding van Florence tijdens de decembermaand is zó belangrijk voor de kerst. Daarom zijn wij van Florence heel blij met vrijwilligers die een handje willen helpen.”

Lions Rijswijk helpt mee
Dit jaar hebben ook vijf leden van Lions Rijswijk de handen uit de mouwen gestoken om hun steentje bij te dragen. ”Het is een hele klus om de entree en het restaurant  in kerstsfeer te brengen. De kerstbomen, de toog bij de voordeur en alle andere versieringen hebben een goed plekje te gekregen. Voor de aankleding van de tafels zijn mooie kerststukken gemaakt, ook met hulp van de Lions.”

Sfeervolle kerst
Door de inzet van de vrijwilligers gaan de bewoners en medewerkers van Florence een sfeervolle kerst tegemoet.