Linda Vrolijk en Jeroen Reijns verhuizen naar de Kerklaan

Vrolijk Atteljee van Linda Vrolijk en Ballonnen Atteljee (Feestidee-Rijswijk), van Jeroen Reijns openen op 1 mei de deur van hun nieuwe pand aan de Kerklaan 72a. Vrolijk Atteljee maakte 3 jaar geleden haar start aan de Van Vredenburchweg 20. Het werd al snel het adres voor voor schilderles, workshops, teken- en schildermateriaal, kadootjes en kunst.

Creatief maken van mensen
Het doel van Vrolijk Atteljee is het creatief maken van mensen. Het is heel laagdrempelig en daardoor voor iedereen toegankelijk. Er kan gewerkt worden op voorgetekende doeken, maar ook vergevorderden kunnen hier terecht. Er wordt gewerkt met een strippenkaart van 5 lessen, die alleen afgevinkt wordt bij aanwezigheid. Wil je langer blijven dan kan er iedere keer weer een nieuwe strippenkaart worden gekocht. Je hoeft zelf geen materiaal mee te brengen en het schilderwerk kan achter blijven zolang het nog niet klaar is.

De workshops zijn uniek omdat iedereen een eigen keuze kan maken uit tal van voorbeelden. Van Dikke Dames tot het beschilderen van steigerhout, te veel om op te noemen. Daarnaast zijn er tal van zelfmaakpakketten en voorgetekende schilderdoeken voor thuis te koop. Alle info, het workshopmenu en de beschikbare data vindt u op de website www.vrolijkatteljee.nl.

Ballonnen voor alle gelegenheden
Het Ballonnen Atteljee, Feestidee-Rijswijk, heeft zijn start gemaakt aan de Van Vredenburchweg 22. Dit pand werd in zijn geheel verkocht en vanaf dat moment heeft Jeroen Reijns zijn werkzaamheden voortgezet vanuit een werkplaats. Deze werkplaats komt nu in de achtergelegen dubbele garage van het winkelpand. In de winkel kan je je bestellingen doorgeven en terecht voor losse folieballonnen. Het Ballonnen Atteljee is gespecialiseerd in het aankleden van uw feesten en partijen, baby-showers, huwelijken maar ook begrafenissen. Dit doet hij middels heliumballonnen, ballonpilaren en bogen en de meest originele ballondecoraties. Jeroen denkt graag met u mee. Voor meer info: www.feestidee-rijswijk.nl.