Leerlingen Stanislas serveren hapjes bij film

Dinsdag 25 oktober verzorgen leerlingen van het Stanislascollege, afdeling Praktijkonderwijs bijzondere hapjes in de pauze bij de film ‘Burnt’ die van 14.00 – 16.15 uur wordt vertoond bij het Filmhuis Rijswijk aan het Generaal Eisenhowerplein.

Stanislascollege De leerlingen van de afdeling Praktijkonderwijs van het Stanislascollege in Rijswijk volgen op school onder andere het vak Koken. Zij leren de basisvaardigheden en doen materiaalkennis op. Zij laten de bezoekers van de film ‘Burnt’ met veel plezier kennismaken met de hapjes die zij speciaal voor deze middag maken. Han van Beek, de directeur van de school, zal kort iets vertellen over zijn school, de leerlingen en de vakken die zij volgen.

Burnt ‘Burnt’ is een Amerikaans film uit 2015 over de arrogante topkok Adam Jones (Bradley Cooper). Jones verliest zijn tweesterrenrestaurant in Parijs als gevolg van zijn machogedrag en zijn drank- en drugsverslaving. Nu wil hij eerherstel en hij zet alles op alles om een driesterrenrestaurant te openen in Londen. Hiervoor moet hij wel vrede sluiten met zijn oude vijand Michel (Omar Sy) en souschef Helene (Sienna Miller). John Wells regisseerde de film.

Hebt u zin in een lekkere film en smakelijke hapjes? Koop dan snel uw toegangskaart voor deze middag. Dat kan op www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.