Leendert Bedijn en Judith van der Zalm behoren tot de top

De Rijswijkse Multicopy, aan de Visseringlaan 20a, van Leendert Bedijn en Judith van der Zalm behoort tot de  Top 10 van grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy-keten. Dat werd bekend gemaakt tijdens de 23e Conventie van Franchise Services in Vianen. “Drukten we vroeger een beursflyer, vandaag de dag zorgen we voor een complete achterwand van een beursstand,” vertelt Leendert.

Meer doen dan druk en print
“In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print door met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk,” aldus Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland met 70 vestigingen.

Klanten breed ondersteunen
Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: “Ondernemers als Leendert Bedijn en Judith van der Zalm maken echt een verschil. Zij zijn succesvol omdat zij in moeilijke tijden durven te veranderen. Van copy en print naar een allround communicatiebedrijf dat de klanten breed ondersteunt. Van advies tot uitvoering. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. Dat is precies de reden waarom wij met vol vertrouwen de toekomst ingaan.”

Niet zonder ons geweldige team
Ondernemer Leendert Bedijn: “Tot de top horen is natuurlijk een grote eer. Vanzelfsprekend hadden we dat niet bereikt als we geen geweldig team mensen hadden. We investeren continu in kennis, creativiteit en talent. Voor ons is digitaal – zoals sites, apps en e-mailings – inmiddels net zo belangrijk als druk en print. Maar ook sign, direct mail, promotionele acties… We bedenken en leveren echt alles waarmee onze klanten hun communicatiedoelen kunnen bereiken.”

Foto: Leendert Bedijn en Judith van der Zalm hebben hun Top 10 Award ontvangen uit handen van Annette Dales, algemeen directeur Multicopy Nederland (links), Jan Withaar, Directeur Franchise Services Europe (rechts). Foto: Robert Aarts