Larissa Bentvelzen (Beter voor Rijswijk) ontmoet Haagse heldin.

Melissa Frieser, de 39 jarige Haagse is eind vorig jaar door het Algemeen Dagblad benoemd tot “Hagenaar van het Jaar”. Dinsdagavond 24 oktober kregen de kassières en het winkelend publiek de schrik van hun leven toen man met een panty over zijn hoofd en vuurwapen riep: “Dit is een overval. Iedereen liggen. Maak je kassa open”. Hij dwong de caissière om geld uit haar kassa te stoppen in een plastic zak.

Dankzij de dappere actie van Melissa stond de dader voor de rechter
Daarna  zette hij het op een lopen, maar werd achtervolgd door Melissa Frieser. De overvaller verstopte zich in de struiken. Melissa alarmeerde de politie die hem arresteerde, compleet met geld en een neppistool. Dankzij deze dappere actie van Melissa stond de dader deze week voor de rechter en kreeg van het Openbaar Ministerie een eis van 36 maanden te horen. Larissa Bentvelzen is een goede bekende van Melissa Frieser. De dames hebben een gezamenlijke ambitie,  de steden Den Haag en Rijswijk een stuk beter te maken.

Melissa is, zoals ze dat bij Groep de Mos noemen, “het rekenmeisje” van de partij en staat kandidaat voor de verkiezingen. Hoewel ze niet de hoogste kandidaat op de lijst is, rekent ze stilletjes toch op een plekje in de Gemeenteraad van Den Haag voor Groep de Mos. Larissa is vooral  begaan met het hele sociaal domein in de Gemeente Rijswijk. Omdat zij is werkzaam in de Gemeente Den Haag is zij zeer bekend is met de grootstedelijke problematiek van deze gemeente. Bentvelzen haalt hier inspiratie uit voor de aanpak in Rijswijk. De dames hebben afgesproken om ook na de verkiezingen contact met elkaar te onderhouden zodat zij ervaringen kunnen uitwisselen.