Laatste nieuws uit Rijswijk nog sneller

Het grootste nieuwsplatform van Rijswijk heeft een nieuwe website. Rijswijk.tv is compleet vernieuwd. Niet alleen de opzet van de site is gemoderniseerd, maar ook is het nieuwe logo gelanceerd. Rijswijk.tv is onderdeel van Stichting Omroep Rijswijk, de lokale omroep van Rijswijk.

Voorzitter Peter de Jong: “Met de nieuwe website spelen we nog meer in op de behoefte van de Rijswijkers. Rijswijk is altijd in beweging. Dat merk je ook in het gebruik van de website en de social media. We zijn gegroeid naar bijna 7.500 actieve ‘vind ik leuks’ op Facebook met een weekbereik van gemiddeld 100.000 unieke personen in Rijswijk en een deel van Den Haag. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op, maar we zijn vooral dankbaar dat we het succes kunnen delen met Rijswijk door dagelijks nieuws te brengen uit de stad.”

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website is de samenwerking gezocht met de Rijswijkse ondernemer Carlos Hiralal. Hij is eigenaar van BadBit, gevestigd in de Plaspoelpolder.

BadBit richt zich op het ontwikkelen van maatwerk, web applicaties en websites. De focus ligt hierbij op het oplossen van complexe problemen en het verhogen van het gebruikersgemak en productiviteit van de gebruikers.

“Het is altijd leuk om met lokale ondernemers samen te werken. Ik vind het leuk dat er zoveel mensen naar de website van Rijswijk.tv komen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de stad. De site moet er natuurlijk wel goed en overzichtelijk uitzien. Zo help je elkaar en zetten we Rijswijk goed op de kaart.”, aldus Carlos.

De lokale omroep voor Rijswijk is actief in Rijswijk met drie sterke merken. Feel Good Radio, 070TV en het online platform Rijswijk.tv en staat met hun dagelijkse nieuws en radioprogramma’s midden in de Rijswijkse samenleving.

De stationsmanager van Feel Good Radio: “Dat de lokale omroep nog altijd springlevend is bewijzen ook de luistercijfers van de radio. We kunnen FM niet meten, omdat we niet kunnen zien hoeveel mensen de radio aan hebben staan, maar online via feelgoodradio.nl  weten we dat we op maandbasis bijna 25.000 unieke luisteraars hebben.”