Laat je kentekenplaat gratis vastzetten op Bogaardplein

Op woensdag 25 september gaat om 9.00 uur de popnagelactie op het Bogaardplein van start en kan je je kentekenplaat gratis vast laten zetten.

Je kentekenplaat samen met de burgemeester gratis vastzetten
Burgemeester Michel Bezuijen neemt tussen 11.00 en 12.00 uur een kijkje bij de kentekenpopnagelactie waar auto-, motor- en bromfietsbezitters hun kentekenplaten gratis vast kunnen laten zetten. Deze actie is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Rijswijk, Garage Auto Witte en politie Haaglanden. Ook de buurtpreventen zijn deze dag op het plein aanwezig met een informatiestand.

Voorkom diefstal van je kentekenplaat
Kentekenplaten van voertuigen worden regelmatig gestolen of verloren. De platen worden gestolen voor verschillende doeleinden, van ‘gratis benzine tanken’ tot inbraken of andere criminele activiteiten. Ook het verlies van een kentekenplaat kan leiden tot veel ergernis. De diefstal of het verlies van de kentekenplaat kost veel geld en tijd.

Neem je kentekenbewijs mee
Voorkom verlies of diefstal en maak gebruik van de gelegenheid gratis de kentekenplaten vast te laten zetten. Vergeet niet om je kenteken- en identiteitsbewijs mee te nemen. De popnagelactie op het Bogaardplein duurt tot 16:00 uur.