Kwaliteitsmeter Rijswijkse voorzieningen

De politieke partij LP Rijswijk is een openbare kwaliteitsmeter voor Rijswijkse voorzieningen gestart om doorlopend de mening van inwoners te peilen. Op de internetsite www.demeningvanrijswijk.nl kan iedereen zijn of haar mening geven over de kwaliteit van de dienstverlening van Rijswijkse voorzieningen.

Hoe wordt gemeenschapsgeld besteed
De LP ziet een doorlopende peiling als hulpmiddel voor het bestuur om gemeenschapsgeld gericht te besteden en te kijken of vraag en aanbod wel in balans zijn. Op de website staan voorzieningen van gemeente zelf en voorzieningen die subsidie ontvangen van de gemeente. De LP wil de internetsite aanvullen op aan de hand van vragen van de inwoners van Rijswijk. De bedoeling van de LP is de site de komende jaren steeds verder uit te bouwen en als doorlopende kwaliteitsmeter te blijven handhaven.

Lijsttrekker van de LP, Jeroen Weber, geeft aan dat deze doorlopende peiling natuurlijk twee kanten op werkt. “Het geeft inzicht aan zowel bestuurders als bewoners, al met al een nuttig platform. Want als je als bestuur de Rijswijker wilt dienen moet je weten wat er leeft”, aldus Weber.