Kindervoorstelling van De Jonge Avonturiers

“De Jonge Avonturiers” is een nieuw theaterconcept ontwikkeld en uitgevoerd door Arjos Pronk, Karin van Vliet en Merel Bol. Op 30 maart 2019 staan zij in het theater met de voorstelling ‘De Jonge Avonturiers en de legende van de snoepjesboom. Deze voorstelling zal plaatsvinden in de theaterzaal van Trias, Centrum voor de Kunsten te Rijswijk.

Jonge theatermakers spelen in en rond Rijswijk
Begin 2017 zijn deze drie theatermakers gestart met dit project. Inmiddels zitten ze in de repetitie fase voor de aankomende voorstelling. In de aanloop naar 30 maart zullen ze diverse promotie optredens spelen in de omgeving van Rijswijk waarbij al een aantal liedjes uit de voorstelling worden gezongen en het verhaal wordt geïntroduceerd. Voor meer informatie over deze optredens kunt u naar de Facebook-pagina van De Jonge Avonturiers.

Het verhaal
Als Thomas aan Floor het verhaal vertelt over de legende van de snoepjesboom, twijfelen de twee geen moment. Samen gaan ze op zoek naar deze bijzondere boom. Onderweg komen ze Suffie tegen met wie ze al gauw vrienden worden. Al heeft hun nieuwe vriendinnetje wel een heel speciale verzameling… Misschien kan Suffie de twee wel een stapje dichter bij de snoepjesboom brengen.

Zoek mee naar de snoepjesboom
Ga mee op avontuur met De Jonge Avonturiers en help ze zoeken naar de snoepjesboom. ‘De Jonge Avonturiers en de legende van de snoepjesboom’ is een avontuurlijke kindervoorstelling met magische momenten en leuke liedjes voor iedereen vanaf 4 jaar. De Jonge Avonturiers kijken uit naar 30 maart en hopen u daar te zien. Kaarten zijn te reserveren via www.dejongeavonturiers.nl.